-200 g de rovellons (o els bolets que vulgueu)
-1 ceba
-1 gra d’all
-2 ous
-100 g de farina
-1 sobret de llevat
-50 cc de llet
-25 cc d’oli
-sal
Preparació:
Triturem la ceba i el gra d’all i els coem a foc suau amb un raig d’oli. Quan estigui estovadet, hi afegirem els rovellons i els saltarem amb el foc més viu. D’altra banda, barregem la farina, els ous, la llet, l’oli, la sal i el llevat i fem que quedi una massa ben llisa. A continuació, a aquesta massa hi afegim el saltat de bolets, ho amalgamem bé i ja podem col·locar-la en motllets i al forn a uns 170 graus uns 20 minutets, o amb el truc de l’escuradents per saber si ja estan a punt. Acompanyades amb una mica de verd, genials!
Quan les torni a fer ja pensaré a fer una foto que es vegi bé l’interior de la magdalena, però aquest dia hi havia gana!
Y estas cosas se llaman? porque buenas buenas por la cara que hacen deben estar un montón, cuando hagaslas próximas ademas de la foto, nos puedes traer algunas que la probemos.
ResponEliminaUn saludo...
Hola Maite,entran por la vista, que suerte que te guste tanto cocinar a mi me atrae para nada.
ResponEliminaasta en el papel estan buenas,guouuuuuuuuuuuuu
ResponEliminaSoy muy golosa, tenemos que intercambiar recetas.
ResponEliminaUnes magdalenes molt originals, donç sempre les he vist dolças i aquestes man semblat diferentes.
ResponElimina